Landsbybesøg i Veggerby Sogn - kom med og se "Røverne i Rold"

"Røverne i Rold" teater i Horsdalen
30. august 2018 - 18:30

Landsbyrådets ”Landsbybesøg" inviterer i år til et spændende kulturelt arrangement i Veggerby Sogn, som dækker over landsbyerne Byrsted, Bradsted, Kirketerp, Hjeds og ikke mindst Lille Hjeds.

Arrangementet afvikles den 30. August kl 18:30 i den lille oase – Horsdalen, som ligger lige udenfor Bradsted. Som hovedattraktion vil Hjeds Folketeater opføre egnsstykket ”Røverne i Rold” skrevet af Birgitte Herskind og Pia Haven og med lokale skuespillere og scenografer. Desuden medvirker Veggerby Kirkes mandskor i forestillingen.

”Røverne i Rold” havde premiere til Veggerby Sogns årlige fællesspisning i år samme sted. Her kom der 176 tilskuere, på trods af at denne aften stort set var den eneste regnvejrsaften denne sommer!

Arrangementet er ganske gratis og tilmelding er ikke nødvendig (men du må selvfølgelig meget gerne bruge tilmeld-knappen herunder, så vi har en fornemmelse af hvor mange der kommer)

Alle er velkomne, så spred budskabet! Bryg en kande kaffe og tag både den og familien og naboen under armen og kom til Horsdalen. Landsbyrådet er vært ved en grillet pølse samt en øl eller vand efter forestillingen.

Kørselsvejledning: Horsdalen ”ligger og putter sig” mellem Hjeds og Bradsted. Hvis du kører efter GPS  kan du evt. indtaste adressen Bradstedvej 7, 9541 Suldrup, som ligger lige på modsatte side af vejen end Horsdalen.  Der er sat skilte op, så det skulle være nemt at finde, og der er mulighed for at køre nærmest helt frem til scenekanten for de gangbesværede.

Der er stole til de første 150 deltagere, så smid gerne et par klapstole i bagagerummet, hvis du vil være helt sikker på en siddeplads.