www.ForeningsTilskud.dk - gratis adgang for foreninger

Fundraising, foto Colourbox

Alle foreninger i Rebild Kommune tilbydes gratis adgang til www.foreningstilskud.dk OG et introduktionskursus til fundraising.

Om ForeningsTilskud.dk

På www.foreningstilskud.dk finder I

Tilskudsdatabase

Databasen indeholder hundredvis af fonde og tilskudsmuligheder, som kan søges af foreninger og organisationer. Udvalget af tilskudsordninger er tilpasset foreningslivet og medtager både EU, Nordiske, offentlige danske og private danske ordninger indenfor det frivillige sociale område, natur og friluftsliv, fritid, idræt, ungdom, beboer- borgerforeninger, kulturliv, miljø m.fl. Hertil kommer alle kommunale tilskud og fonde fra jeres eget lokalområde.

Fundraisingguide

Guiden hjælper foreningen igennem et projektforløb med alle de faser, man normalt opererer med – lige fra udvikling af projektets idé til evaluering, når projekt er slut. Man kan også finde en række nyttige skabeloner og værktøjer, der kan hjælpe foreningen igennem ansøgnings- og projektforløbet.

Nyheder

På nyhedssiden kan man læse om nye tilskudsmuligheder, hvem der har fået tilskud, aktuelle ansøgningsfrister og al den aktuelle information man ikke finder i en tilskudsdatabase. Nyhederne opdateres løbende på hjemmesiden og udsendes som nyhedsbrev på email ca. 12 gange om året.

Spørg netværket

Har du et spørgsmål om dit projekt, f.eks. idéer til, hvor man kan få tilskud, brug for at høre andres erfaringer eller vurdering af projektidéen, brug for projektpartnere, så send en email til ForeningsTilskud.dk. Vi sender dit spørgsmål videre til alle medlemmer af ForeningsTilskud.dk og sender svarene direkte tilbage til dig.

I kan oprette jer via dette direkte link

 

KOM GODT I GANG  - INTRODUKTIONSKURSUS

For at I kan komme godt fra start med fundraising i jeres forening, inviterer vi alle interesserede til introduktionskursus  

Tirsdag d. 15. maj kl. 18.00-21.00 i Skørping Idrætscenter

Her kommer Lotte Jensen fra UpFront Europe, som står bag www.foreningstilskud.dk og introducerer til systemet og giver inspiration til, hvordan I kommer i gang med fundraising.

Aftenens program:

  • Introduktion til ForeningsTilskud.dk
  • Hvad er et godt foreningsprojekt
  • Ansøgningsteknik
  • Udarbejdelse af budget og finansieringsplan

Tilmelding

Undervejs holder vi en pause, hvor der serveres en sandwich.

Tilmeld jer til arrangementet senest onsdag d. 9. maj ved at sende en mail til Sara Tornøe på sato@rebild.dk.