Syng sammen på tværs af landsbyerne

Kor, Foto:Colourbox

Syng sammen på tværs af landsbyerne i Rebild - 2019

Lad os sammen mærke suset, fællesskabet og glæden ved at synge SAMMEN!

Landsbyrådet i Rebild Kommune inviterer alle sangglade og/eller kor til at deltage i dette gratis tilbud. Alle er velkomne - nye, gamle eller blot til anledningen sammensatte kor.

Hvad skal vi synge?

Han er her ikke mere, men sangene lever videre, og vi kender dem alle. Kim Larsens udødelige smukke tekster og melodier - og nu har I chancen for at være med i et spændende projekt. Lad os i fællesskab synge om Fru Sauterne, De smukke unge mennesker eller lidt om at slentre ned af Avenuen.  

Hvem hjælper os?

Alle kor får hjælp af Heidi Bisgaard.

Heidi Bisgaard er sanger, korleder og en efterspurgt instruktør til korworkshops og teambuilding over hele landet. Med humor, kreativitet og engagement leder Heidi jer sikkert gennem øveprocessen. Heidi leder et gospelkor i Aalborg og vokalgruppen Vox11 i Århus. Hun er desuden med i det professionelle gospelkor Gunnertoft Gospel Singers med sangere fra hele landet, og så står hun i spidsen for Aalborg Gospel Kvartet.

Hvordan foregår det?

Alle sangglade/kor i Rebild Kommune får tilbudt en gratis koraften af 2 timers varighed i januar, februar eller marts 2019. Til koraftenen medbriger Heidi Bisgaard 2 af Kim Larsens klassikere.

Søndag den 31. marts 2019 fra kl 12.00 til 16.00 mødes alle de tilmeldte kor til en fælles workshopdag, hvor vi sammen øver de 2 numre.

Det hele munder ud i en fælles koncert kl. 16.00, hvor alle interesserede er velkomne. 

Til koncerten er der også mulighed for at de enkelte kor præsenterer et nummer fra eget repertoire.  

Hvordan og hvornår tilmelder vi os?

Info opdateres snarest!